AKTUELNO

Predosećala da će doći do njihove svađe.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Sledeće pitanje Milan je pročitao Marku Miljkoviću. Naime, gledaoce je zanimalo zašto je on glumio ljubav prema Luni Đogani, a tokom žurke pokazao pravo lice. Marko nije želeo to da komentariše, ali je zato njegova sad već bivša devojka, Luna imala komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa ženama ne možete na silu, žena su jedna nežna bića. On zna kakva sam devojka, sa mnom ne možeš na silu. Ako ti je stalo do devojke, onda priđeš lepim tonom i pozoveš me u krevet da popričamo lepo. Ako hoćeš da ispadneš neki baja da pred svima tako to uradiš, to je jadno, a svako ko kaže da je Marko zaljubljen u mene taj nije normalan. Znala sam da će doći do ovoga, opet sam ispala budala. Nisam znala šta da radim, jer sam već ušla u tu vezu. Sinoć je pokazao pravo lice i da je sve ono što je radio prethodni mesec dana bilo lažno. Ja nisam izašla iz kreveta, već sam izbačena, pobacao mi je sve, napušio me k*rcem i rekao mi da se više ne vraćam kod njega. Ako je iko protiv agresije i sile, to sam onda ja. Ne znam da li se sveti nekome preko mene, ali ako je želeo da me ponizi, povredi, da se opet osećam kao g*vno, uspeo je u tome – izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu da pričaju šta hoće, samo bih da dodam da nisam ništa sinoć na silu hteo, rekao sam joj da ima pet minuta da se vrati. Ja tako reagujem u tim situacijama, bilo je nekih uvredljivih reči, to je opet tako, sve je krenulo u pogrešnom smeru. Nazvala me je pijandurom, a ja nisam bio pod dejstvom alkohola. Šta će mi devojka koja će da me blati u rijalitiju? Ti blatiš samu sebe svojim postupcima - odgovorio joj je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je za kraj izjavila da ne misli za Marka da je loša osoba, jer je za nju bio savršen tokom veze, kao i da smatra da definitivno nisu jedno za drugo. Nakon svega oglasio se i Savo Perović pored kog sada spava Luna.

Marko je trebao da bude dovoljno svestan da u datom momentu iskulira celu situaciju, ili da bude mekši u pristupu koji je trebao da ima - izjavio je Savo Perović, koji je stao na stranu svoje drugarice Lune.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'