AKTUELNO

Ništa im ne zamera.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Milan je sledeće pitanje pročitao Karađorđu, u vezi sa romansom Davida Dragojevića i Ane Korać. Poznato je da je Karađorđeva ćerka, Aleksandra Subotić bila u vezi sa Davidom, koju je on ostavio i uplovio u ljubav sa Koraćevom. Iako su mnogi mislili da će Karađorđe biti ljut na Dragojevića, izgleda da se sve promenilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci su upitali Karađorđa da li vidi koliko su Ana i David dobri prema njemu, jer su mu jedino njih dvoje izašli u susret kada mu je neko ukrao posteljinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa vidim, naravno, ja to već znam. Mi nikada nismo ni kvarili odnose, ja sam se izjasnio po pitanju Davida. A što se tiče Davida i Ane, meni to ništa ne smeta - izjavio je Karađorđe.

Koraćeva je ustala i objasnila da su mu poklonili jednu posteljinu koja im je bila višak. Subotić im se tada požalio kako mu je neko ukrao posteljinu i oni su osetili potrebu da mu izađu u susret.

Vožd je faca - dobacio je David.

Foto: TvPink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'