AKTUELNO

Stavili su tačku.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Reper Nenad Aleksić Ša u poslednje vreme bio je veoma blizak sa Draganom Mitar, a mnogi zadrugari pričali su i kako joj je pisao da je zaljubljen u nju. Međutim, sve se promenilo nakon što je "Zadrugu 2" posetila njegova supruga Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoci su ove noći pitali Aleksića da li ipak postoji šansa da se pomiri sa Draganom kako bi nastavio da je brani od bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića sa kojim je varala svog supruga Sinišu Dragutinovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam u svađi sa Draganom. Mi se nismo posvađali ili tako nešto, ali jednostavno smo stavili tačku na celu priču. Otišlo je predaleko. Nemam šta da je branim od Pavla. Koliko vidim, ne dira je. Nemaju nikakav odnos. Zna devojka sama da se brani - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njegovog izlaganja Dragana nije imala komentar, zbog čega je voditelj Milan Milošević nastavio dalje sa pitanjima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'