AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje šta sluša.

Svi takmičari gledali su video klipove kako bi se podsetili šta su i o kome pričali, a da su to pokušali da sačuvaju u tajnosti. Voditelj Milan Milošević je povodom ovoga posetio Belu kuću, a već sa samom početku emisije razotkriveno je mnogo toga.

Tako su u ovom slučaju zadrugari gledali Miljanu Kulić koja se prethodne nedelje našla u ulozi novinara, pa je indirektno naterala svoje sagovornike da priznaju i najintimnije tajne.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan od njih bio je Bane Čolak koji je u lošem kontekstu pričao o Zerini Hećo, a odgovorno je tvrdio da je ona abortirala njegovo dete, jer nije bila spremna da se ponovo ostvari u ulozi majke.

On je mene pratio u rijalitijima i pisao mi je poruke. Šokiraju me ove izjave, sad sam u fazi da me ništa ne zanima. Branislav je bio u mom životu, mi smo provodili vreme zajedno, mesec i po dana je bio u Sarajevu kod mene. Ne znam šta on zna, pa da može da iznese informacije - rekla je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Ne daj Bože da kažem to! Ja nisam seo da pričam o tebi, ja sam dobio pitanja! Svi su videli kako sam ja njoj udovoljavao dok je bila u izolaciji, koliko sam bio tu za nju, a navodno ne može da se obuče. Što se tiče abortusa, Zerina je ostala trudna, abortirala je, jer je bila u fazonu da joj ne treba sad to, ulazi u rijaliti i tako dalje. Moja majka je rekla da mi odlučimo. Tad kad je izašla iz bolnice, bila je kod mene četiri dana. Kad smo došli u tu kliniku na prvom spratu je bila velika reklama za to. Ja sam hteo da budem pored nje i da vidim plod. Ona mi je rekla da ne mogu jer nema svrhe kad će da abortira sve. Ovo samo moja majka zna, Zerina je bila kod mene par dana. Za abortus zna samo moja majka. Jedina stvar je ta da je nikada ne bih upoznao kakva je zapravo - otkrio je Bane Čolak.  - ispričao je Bane.

Maja Marinković imala je potrebu da istakne da i ona misli da Zerina često ima ishitrene reakcije samo za potrebe rijalitija, što je nju izbacilo iz takta.

Foto: TvPink Printscreen

On je mene ucenjivao nekim stvarima iz mog života, pljuvao me, slagao me da je moj muž napolju dao intervju protiv mene! Ja sam pričala sa njim, jer je to istina! Grešiš, Majo, videla bi kako bi se osećala! Ali, ja nikad plakala zbog toga, nego su ljudi mene optuživali! - nastavila je Zerina.

Zorica Marković nije mogla da zaobiđe ovu temu, pa je otkrila šta joj je Hećo rekla u poverenju.

Foto: TvPink Printscreen

Pričale smo u kupatilu, ja sam sa njom imala svađu. Tada je krenula sa uvredama, obezbeđenje je došlo, udarala je nogama. Sve se videlo. Ustala sam da kažem sledeće: Nakon toga, mislila sam da smo izgladile odnos i lepo smo komunicirale. U tom našem normalnom komuniciranju pričale smo o svemu i svačemu. Pitala sam se da li je moguće da Bane piše ime deteta njihovom. Bane je rekao meni da je ona pisala. Zerina je meni rekla, priznaj: ,,Da, bilo je to. Jer njegova majka i on, to je bila rasprava, svega". To mi je rekla! - rekla je Zorica.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'