AKTUELNO

Želi da sve bude kao pre.

Ljubavna veza verenog para Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole je savršeno funkcionisala, ali je večeras pred spavanje Miljana izrazila nezadovoljstvo Zolinim ponašanjem u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su večerali u pabu, Miljana je počela zabrinutim tonom da priča kako joj je sve postalo monotono i da oseća da Čolić nije iskren prema njoj, kasnije je u suzama pričala o odnosu sa Marijom koji se i te kako promenio otkad se vratila u rijaliti.

Ja ne mogu više ovako ako nastavim sa tobom. Imam problem sa tobom u vezi, nešto mislim da nisi iskren. Već četiri dana se osećam loše i vidim da postoji neki problem. Počinješ da mi se obraćaš tonom koji mi se ne sviđa - govorila je Kulićeva.
Nemam više ni odnos sa majkom koji sam imala, otkad sam sa tobom ništa nije isto. Uvek je umorna, ne sviđa mi se to uopšte. Ona je napolju mnogo dobra prema meni, ovde se samo svađamo - govorila je Miljana u suzama, a Zola je pokušao da je uteši:
To je zbog zatvorenog prostora, daj opusti se... - kratko je rekao on.
Ma šta pričaš, imamo isti problem. Dosadno nam je ovde. Nit sam ja kriv za tvoj problem, ali ni ti za moj. Ja sa tobom nemam problem, ja bih ovde skrenuo da nema tebe - govorio je Zola, a Miljana je nastavila da bude uporna pa se požalila da nema isti odnos sa majkom Marijom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'