AKTUELNO

Pokušava da smiri obe strane.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE: SKOČILI SVI NA NOGE: Bora GAĐAO Rebeku, ona pobegla u kupatilo, a Petrući želeo FIZIČKI DA SE OBRAČUNA SA SANTANOM! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je Miki Đuričić nedavno imao žestoku svađu sa Miljanom i Marijom Kulić, nakon provokacija koje su imale na njegov i račun Suzane Perović. Ljubu Pantović zanimalo je šta Suzana nakon svega misli o ovim zadrugarkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da sam čista pred Bogom i da ništa nisam uradila Miljani i Mariji. Zbog cele situacije koja se dogodila pre nekoliko dana, ne bih da dajem odgovor. Smatram da ništa nisam kriva i da je to zbog Mikija. Ne bih tu temu da otvaram - rekla je Suzana i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nadam se da su sve strane stavile tačku. Nadam se da ćemo do kraja biti u nekom miru. Moje namere su uvek bile dobre i prema Mariji i prema Miljani. A šta imaju sa Mikijem, to je već na njima. Gledam da što više smirim tu situaciju - pričala je Suzana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'