AKTUELNO

Nakon igre istine skoro svakog petka dođe do svađe zbog pice!

Nakon uspešne igre istine, Veliki šef poslao je zadrugarima picu koju dobijaju kao nagradu jer su bili iskreni ove noći. Kao i uvek nastala je rasprava između stanara zbog ove nagrade.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U kući se desila velika svađa nakon što je Maja Marinković govorila Radi Vasić kako je ukrala dva parčeta pice, što je Rada negirala. U sve se umešao Bora Santana, a nakon njega i većina zadrugara imala je komentar na ovu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: Zadrugari zgroženi Banetovim postupkom! ČOLAK UDARIO ZERINU GDE JE NAJVIŠE BOLI, ona nije mogla da se iskontroliše, pa skočila na njega! (VIDEO)

Rada je uzela pice, nego se folira i laže. Sram te bilo da kradeš picu! Nemoj da mi držiš moralno predavanje, lopužo! Ma marš, ne možeš ti da jedeš, a drugi ništa! Vi ste ukrali dve pice - govorila je Maja Radi.
Ma marš tamo, gubi se! Marš! Ja sam ovde ostavila moja dva parčeta. Nemoj mene da napadate zbog slatke pice. Da sam je ja pojela, pa da kažeš - pričala je Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je nastala nova svađa između Bore, koji je branio Radu, i Maje koja je govorila Santani kako zna samo da se svađa sa ženama. Lepi Mića odlučio je da stane na Majinu stranu i tokom ove rasprave je branio od Bore.

Ti ćeš Radu da napadaš, a nije Rada ukrala picu. Klošarka jedna - uputio je Bora ove reči Maji.
J*bem te u usta ta tvoja štrokava! Nije ni čudo što nemaš devojku, jer si jadan! Niko te neće, jer si pi*ka jedna mala smrdljiva. Ne kupaš se, smrdiš! Sa tim brčićima si kao jarac - govorila je Maja Bori.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'