AKTUELNO

Jednim gestom se odao.

Zadrugari su ove noći sa Milanom Miloševićem pretresli najzanimljivija dešavanja iz protekle nedelje, a jedna od tema o kojoj su diskutovali napravila je pravu pometnju za crnim stolom. Naime, Marko Petrušević Petrući je tokom današnje kupovine bio zadužen za nabavku cigareta, ali je uspeo da ceo džak izgubi.

Foto: TvPink Printscreen

On nije hteo da se vrati ovde bez cigareta, hteo je da se samodiskvalifikuje. Dao je pare za cigarete, ali je posle zaboravio na njih jer je kupovao hranu. Pojeo se živ - otkrila je Stanija Dobrojević kako je sve izgledalo.

Foto: TvPink Printscreen

Kada sam ušao u radnju ostavio sam pare i spisak za cigare i nastavio sam da kupujem. Kada sam došao na kasu video sam da nema džaka, pretražio sam celu radnju. Radnici su mi rekli da nije kod njih, nisu bile ni kod Brendona, ni kod Sava. Sumnjam na nekog drugog - rekao je Petrući.

Milan ga je uverio da su njegove sumnje na pogrešnoj strani, a onda je Petrući dodao da je od zadrugara posumnjao jedino na Brendona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MENE I ANU NIŠTA NEĆE UGROZITI! David poludeo zato što Aleksandra još živi kod njega, pa joj poslao jasnu poruku: SREDI SVOJ ŽIVOT I IDI, IMAŠ SVOJU KUĆU! (VIDEO)

Sanja Stanković je potvrdila njegove sumnje kada je otkrila da joj je Brendon jednim migom nagovestio da je cigarete on sakrio, ali je Radonić sve negirao. I ostali zadrugari su glasno iznosili svoje teorije, a većina njih je optuživala upravo Brendona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'