AKTUELNO

Smatra da je kriv za sve!

U toku dana došlo je do verbalnog okršaja Zerine Hećo i Lepog Miće. Naime, otkako im je Veliki šef dao zadatak da snime film pod imenom ,,Zabranjena ljubav", u više navrata je došlo do nesporazuma između zadrugara.

Stanari Bele kuće gledali su kadrove koje su snimili, a onda je u jednom trenutku nastupila velika svađa Zerine i Lepog Miće. Zadrugarka je počela da viče iz petnih žila, nazivajući Miću raznoraznim pogrdnim imenima, želeći da istakne da je on osoba koja im sabotira zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Od juče, otkako je došlo pismo, gospodin Pržulj sabotira zadatak. Da je neko drugi glavna uloga, da nekome drugom znači ovo koliko meni znači, i te kako bi on smislio sve što treba. Ti si ta koja je sa njim prošla deset meseci i pakao si živela sa njim. On je ovime pokazao koliko je g*vno, žao mi je što njegova miljenica nije pristala da bude glavna uloga, jer nije htela da poljubi Borivoja. Meni je ovo značilo, jer želim da me moje dete gleda ovakvu, a ne u onim stanjima u kojima ne može da me gleda - vikala je Zerina, obraćajući se i Luni Đogani, koja je pokušavala da je smiri.
Što se mene tiče, nisi trebala ni da se rodiš, budaletino. Šta ja imam sa tobom, zabole me za tebe - odbrusio joj je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZGRANUTA STANJEM U BELOJ KUĆI! Odmah sazvan sastanak povodom higijene! LJUBA I BRENDON ZARATILI! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'