AKTUELNO

Žestoko se posvađali tokom pitanja gledalaca.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana Perović dobila je pitanje da li misli da je izdala Mikija Đuričića zbog svojih lažnih drugarica. Miki je odmah ušao u svađu sa Zlatom Đurković koja se druži intezivno sa Suzanom. Tom prilikom Đuričić je izjavio kako Zlata sve vreme ogovara druge, kao i da mu je zasmetalo što je Zlata komentarisala skidanje Ljube Pantović pred kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sebe dovoljno ukanalio ovde. Mene ti ne zanimaš. Kakav ti problem imaš sa mnom? Ja sa tobom nemam ništa! Samo se skloni od mene! Pusti me! - vikala je Zlata na Mikija.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: UHVATILI SE ZA GLAVU KAD SU OVO ČULI! Zadrugari ponovo KAŽNJENI, a ovo će morati da rade SVAKOG DANA! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne spletkarim, ja ljudima kažem šta mislim. Ti si meni pričala o Ljubi, ženo, ti si došla u sobu za rehabilitaciju i pričala o Ljubi. Svi, Zlato, znaju da si ti jedan prevarant. Sama si želela da pričaš o Ljubi. Budalo jedna, te fore možeš nekom drugom! Ja veće g*vno od tebe, Zlato, nisam video. Ti si prevarant i loš čovek - govorio je Miki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zadruga 2

'