AKTUELNO

Iznenadila se zbog pitanja koje je dobila.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: Brendon zagolicao zadrugarima maštu, pa otkrio cimerima KAKO DA VOLE SEBE: Miljani je dao VAŽAN SAVET! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Zašto su joj Luna Đogani i Ana Korać bolne tačke, bilo je pitanje za Staniju Dobrojević. Ova ukućanka bila je iznenađena što je dobila ovo pitanje, a zatim je počela da komentariše vezu Ane i Davida, kao i romansu Lune i Marka.

Bolne tačke? Sumnjala sam u Anu, a kod Davida me iznenadilo kako se dogodio taj obrt. David je skroz drugi dečko, blista... Ana mi je slatka - rekla je Stanija i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Luna i Marko, gledala sam njihove svađe. Mislim da je Luna odlepila za Markom i to je iskreno i ima potencijala da bude jedna prelepa priča, samo da Luna prati Marka i nema ispade. Ta dva para su mi najzanimljivija. Ne razumem zbog čega bi meni Ana i Luna bile bolne tačke - govorila je Stanija.

Takođe, Stanija je istakla da je sada slobodna devojka i da će svi imati priliku da vide kako se ona ponaša kada nije u ljubavnoj vezi. Podsetimo, tokom svog boravka u "Zadruzi 2", Stanija je bila u romansi sa Vladimirom Tomovićem.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'