AKTUELNO

Nastala velika svađa.

Za vreme pitanja gledalaca Marko Miljković izjavio je kako je govorio Dragani Mitar da budu prisni i na taj način skrenu pažnju drugih zadrugara da komentarišu da su njih dvoje zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

To je najviše povredilo Lepog Miću, koji je često znao Draganu da savetuje. Između Miće i Dragane noćas je nastala velika svađa tokom koje su sve vreme vikali jedno na drugo. Mitrova je istakla da je Mića nervozan zbog Marka za kog, kako Dragana tvrdi, nema lepo mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti kaže nešto tvoj drug, prema meni si ispala jako kvarna. Izgleda da nijedna kritika tebi ušla u glavu. Ja ti nisam ni Lazar, ni Toma... Prema meni ne možeš tako. Meni zbog tebe svi j*bu majku! Ceni nešto. J*bao te spoljni svet. Tebe boli k*rac za sve. To je cela poenta. Vidi narod odlično, dr*ljo jedna - vikao je Mića na Draganu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da se dereš, prvo! Ovo je strašno kakav je ovo razgovor. Ovo je tragedija, kakav je ovo razgovor? Boli me k*rac! Nap*šiš se ti meni k*rca! Ne možeš da me porediš sa Marijanom, Rebekom... Nema potrebe da se dereš! Žena ti je dr*lja! - govorila je Dragana Mići.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'