AKTUELNO

Jako je iznervirala!

Tokom ranih jutanjih časova došlo je do žestoke svađe između dve dobre rijaliti drugarice Maje Marininković i Dorotee Jovanović i to zbog hrane. Naime, Dorotea je zamerila Maji što se njena cimerka žali na sve ukućane kako su nezgodni kada je u pitanju podela namirnica.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je prebacila Dorotei zašto želi da uzima hranu odvojeno od nje, a ona joj je zbog toga poručila da želi da prekinu prijateljstvo i razdvoje krevete.

Svi ste vi p*čke jer se bojite sagovornika. Pusti me da ti odgovorim, konstantno brljaš. Meni Petrući nije kupio. Ako ti priđem kao čovek i pitam te da mi prodaš hranu i ti meni nabiješ to što sam htela odvojeno. Ti se meni na svakog žališ. Nemoj to više da radiš. Ograđivala si se od svakog mog sr*nja. Više ne razgovaramo, zato što sam se uvaljivala u sr*nja zbog tebe. Ti si nesposobna da živiš, ti si potrčko ovde. Ćao potrčko - rekla je besno Dorotea, ne dozvolivši Maji da bilo šta kaže u svoju odbranu.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea je kao furija izletela iz paba gde su vodile žestok razgovor, uzela posteljinu i drsko joj se obratila rekavši: "Ti si nesposobna da živiš".

Pročitajte još: ALEKSANDRA, ZABORAVI ME ZA SVA VREMENA: Nakon saznanja da živi sa njegovom majkom, David uputio ove reči bivšoj! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'