AKTUELNO

Mišljenja su bila podeljena.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da je vreme da ocene motivacione govore koje Branislav Radonić Brendon drži već nekoliko dana unazad.

Ono što je evidentno jeste da je Brendonov govor mnogim zadrugarima bio veoma interesantan, jer je svaki ispraćen smehom. Među zadrugarima su bila podeljena mišljenja i dok se Luni Đogani dopao njegov govor, Ljuba Pantović ne deli njeno mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Ti mene ne iritiraš. Meni si ti smešan, simpatičan, duhovit. Imaš trenutke van ovog govora kada napadaš ljude za hranu. Što se tiče ovog zadatka ti si meni veoma simpatičan. Ja uživam u tvojim govorima - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Brendone, ovde je zadatak da ti nas motivišeš. Mogao bi da se dotakneš stvarno teme motivacije, a ne da se ovde polivaš vodom i da se sladiš tuđim kaznama. Ako se ti pozivaš na zadatak i ispunjavanje, ti treba da se trudiš da taj zadatak stvarno i ispuniš - prokomentarisala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su se nizali i komentari ostalih cimera, neki od njih su išli u prilog Brendonu, dok neki i nisu.

Ti između redova šalješ pravu poruku. Ko razume, razume, ostali nemaju osnovu za to - prokomentarisala je Snežana.

Pročitajte još: OSMISLILA JE POKLON KOJI ĆE GA OSTAVITI BEZ TEKSTA! Ana zatražila pomoć od Drveta mudrosti, OVO ŽELI DA PRIREDI DAVIDU! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'