AKTUELNO

Zola je gutao knedle dok ju je slušao!

Nakon što je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću i zadrugarima saopštio da će se "Pitanja gledalaca" od sinoć nastaviti i danas, svi su ostali u šoku.

Prva na redu je bila Miljana Kulić koja je tokom sinoćne večeri imala emotivni kolaps, te je izjavila da gaji osećanja prema Marku Miljkoviću, pa je zbog njenog stanja, njen verenik Lazar Čolić Zola raskinuo sa njom. Miljana je za stolom obrazložila zbog čega je sinoć plakala za Miljkovićem, a ima svog dečka.

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć je bio moj trenutak slabosti i priznala sam onako kako sam se osećala. A to što pričaju ljudi da je on Lunin dečko, ja nikada nisam sakupljala tuđe ostatke. Meni je cela ova priča zaista smešna sa njegove strane i naravno da ja nikada ne bih bila sa njim u vezi. A ono što hoću da poručim svima jeste da sam slobodna i jača neko ikada! I volela bih da uđe neko ovde ko će iskreno da me voli i da budem srećna - izjavila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć smo završili, ja sam joj rekao da ne želim da budem više sa njom, jer mislim da sam ja taj koji je nesrećan dok sam sa njom. Rekla mi je da joj je žao što je prekinula prijateljstvo sa Markom. Više puta mi se izvinila, jer me je ponizila na neki način, ali sam joj rekao da ne želim više da budem sa takvom osobom. Nervira me to što me svaki dan pita da li je volim i te stvari - obrazložio je Zola.

Međutim, i Marko je imao svoj komentar, s obzirom da mu je zasmetalo to što je Miljana sedela pored njega na početku emisije.

Bitno mi je da se sklonila odavde, svakako će ona da se udavi u sopstvenom izmetu ovde, tako da neću da je komentarišem - bio je kratak Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJEMU SE NISU NADALI! Milan Milošević posetio zadrugare, kada im je saopštio zašto je došao OSTALI SU ZABEZEKNUTI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'