AKTUELNO

Ne prestaje da ih provocira!

Voditelj Milan Milošević danas je iznenadio zadrugare svojim dolaskom, a razlog tome bila su pitanja gledalaca koja su se nastavila od sinoć. Gledaoce je zanimalo da li je Stanija Dobrojević nervira Lunu Đogani.

Ne, nervira me. Drvo me je isto pitalo za odnos sa Stanijom, ja sam rekla da ne planiram da se mešam u sukob sa Markom. Stanija je prema meni totalno okej, s obzirom da je bilo ono na početku. Sada stvarno ne osećam to, čak i to kad mi je rekla vezano za alkohol, nije mi rekla podgrubljivo, nisam videla da je zlonamerna. Sve dok je tako, ja nemam ništa protiv nje - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pre deset minuta sam izneo svoje mišljenje, izgleda da i gledaoci to vide. I te kako se vidi ljubomora prema Luni, na sitne malverzacije, ti je bockaš. Ali ti to neće proći ni jedan jedini put - izjavio je Marko.
Ja sam njemu sasula sve u facu šta sam imala, rekla sam mu da dobija na značaju zbog toga što je sa Lunom u vezi. Drago mi je što se Luna, koja je deset godina mlađa, ne peca i ispada pametnija od ovog starijeg dečka, a sve drugo, ne bih njega više komentarisala - bila je jasna Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića imao je svojih pet minuta gde je zauzeo Stanijinu stranu, pa je izneo niz uvreda na račun Miljkovića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'