AKTUELNO

Nije mogla da odbrani svoju vezu.

Zadrugari su od samog početka emisije ,,Gledanje klipova" bili šokirani postupcima pojedinih ukućana, a koje su svi imali priliku da vide i prokomentarišu.

Tako je Luna Đogani pre nekoliko dana ogovarala svoje cimerke koje se druže sa njenim dečkom Markom Miljkovićem pa ih nazvala kokoškama, gde je automatski aludirala na Draganu Mitar. Đoganijeva nije mogla da ćuti o tome, pa je priznala zašto je to izjavila.

Foto: TvPink Printscreen

Gospođica stalno nešto komentariše, proziva me, verovatno je to naučila. Stanija nikad ništa loše nije rekla. Danas je opet prozvala mene, provocira me. Ja više poštujem ljude koji dođu i kažu ti u lice, nego kad priđe i priča najnormalnije. Ja sam mu odavno rekla da pazi i da će od strane njegove drugarice ispasti ovako i onako (Nenadu). I tako je i bilo. Ustala je za stolom i rekla da je u nju zaljubljen. Užas. Tako da, to je moje mišljenje - rekla je Luna.
Razočarala me Dragana svojim postupcima, krajnje je vreme da je stavim u fioku i zaključam. Luna je u pravu za sve - podržao ju je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je cela ova priča smešna. On je dolazio i pričao mi za nju da je klinka i tako dalje, a sad ispada nešto drugo. Mrzim decu koja su razmažena, plaču, hoće da budu u centru pažnje - počela je Dragana.
Ja tvoj kur*aluk, švaleracije i rasturanje brakova nisam komentarisala, ne znam šta je problem! Ti si folirant! Ponosiš se svojim ku*vanjem u braku! - odbrusila joj je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sama diktiram sebi šta ću raditi, a ti se ponosi svojim se*som u rijalitiju - rekla je Dragana.

Međutim, do žestoke svađe došlo je kada je ustala Miljana Kulić i svojim izlaganjem napravila opštu pometnju u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Lunu najviše boli to što je Marko najviše bio posvećen Dragani, zbog nje je krevet promenio! To te najviše boli - rekla je Miljana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'