AKTUELNO

Mislio je da su dobri prijatelji.

U toku večeri zadrugarima su u Beloj kući pušteni klipovi koji su bili iznenađujući za pojedine, a naročito za one koji su bili skloni ogovaranju i pokušaju da prikrive svoje postupke koje bi najradije zaboravili.

Međutim, takmičari su doživeli pravi šok kad su čuli razgovor između Nenada Aleksića Ša i Lazara Jeremića. Naime, oni su samo dan nakon raskida Lune Đogani i Marka Miljkovića odlučili da se brinu o njoj, ali je Ša predložio Jeri da pripazi na Lunu i da ne sme da je povredi.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je on bio prijatelj Miljkoviću, svi su bili u čudu zašto ga nijednog trenutka nije spomenuo, a zbog toga je došlo do ozbiljnog sukoba.

Rekao sam da treba da se postavi kao drugar, zato što ja to ne bih voleo, da bude povređena. Ja te nisam spomenuo, zato što nisam imao potrebu za tim. Samo sam rekao da se postavi kao drugar, da bude dobar prema njoj. Ne volim da je niko vređa - pravdao se Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je to bio raskid između mene i Lune, bolesno je da se trpate i da joj budete uteha! Mi se poznajemo godinama, ovo je čisto nepoštovanje! Smatram da smo drugari! - rekao je Marko.
Nijednog trenutka nismo pričali o nekom muvanju ili tako nešto - dodao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da mi se smeškaš! Smatrao sam te prijateljem, a ti me odmah napadaš i kažeš da si glup! A ti, što hoćeš da budeš Marko Miljković, možeš samo da se use*eš  - bio je besan Marko.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nenad Aleksić Ša

'