AKTUELNO

Bez dlake na jeziku otkrila mu je šta misli.

Sudija Snežana Ilić privukla je veliku pažnju javnosti svojim izjavama, a često su joj zadrugari pridikovali jer je vređala njihove profesije i ponašanje, a na taj način je uzdizala sebe i isticala da je za razliku od njih, njeno obrazovanje na nivou.

Međutim, pojedinim ukućanima je to bilo simpatično, a Lepi Mića je jedan od onih koji joj ne zamera na pogrdnim rečima koje mu je upućivala pa je tako u toku večeri odlučio da se našali na njen račun. Snežana nije mogla da ignoriše prozivke, pa je ponovo osula paljbu po njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna je Snežana Ilić, znam zašto me mrzite! Ovde su pevači, hostese, zvezde u usponu, jedino sam ja drugačija. Mićo, mani se mene! Šta si se nakačio. Kad izađem, toplo ću da vas preporučim mojim kolegama. Nikome ne želim da bude u vašem okruženju. Imam vrhunskog advokata koji sve prati - rekla je Snežana.
Popu*ite mi i vi i vaša krivična prijava! Tvoje kolege kažu da nisi normalna, stide se tebe - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PODETINJILI! Luna i Marko razmenjivali poljupce i na OVAJ NAČIN pozdravili gledaoce! (VIDEO)

Za tebe su rekli da nisi normalan posle Zadruge 1. Gledala sam te, nisu mogli da te smire, trebali su injekciju da ti daju. Znam ja dobro ko si ti. Baš sam uključila TV kad si ti gostovao u studiju, čak imam i snimljeno. Asocijalno ponašanje sve u svemu - rekla je Snežana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: K.Ristić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Snežana Ilić

'