AKTUELNO

Pantovićeva je otkrila kako je mnogo puta pokušala da joj pomogne.

U toku večeri, Ana Korać i David Dragojević imali su mogućnost da obave telefonski poziv sa porodicama i tom prilikom su saznali šta oni misle o njihovoj vezi. Sve ono što su njih dvoje preneli zadrugarima su sumirale Ljuba Pantović i Marija Kulić tokom razgovora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tom prilikom, isplivali su mnogi detalji iz života Ljube Pantović kada je reč o odnosu sa Aleksandrom Subotić. Marija je savetovala Pantovićevu na više načina, pa je ova govorila da je sve to pokušala da uradi, ali bezuspešno.

Biljana se srodila sa Aleksandrom i detetom. Ona žena nije sposobna ni da gleda dete zbog svega ovde. Sigurno se vezala za Aleksandru. Ipak, ko njoj garantuje da je David nije varao? Ona će da izgubi poverenje u muškarca. Ana sigurno neće da ide u Veretnik, znam ja Anu. Davidu ništa ne verujem... - govorila je Marija Kulić, a onda je Ljuba rekla:
Ja sam skapirala da je ona (Biljana) njega kudila jer pravi rijaliti priču sa Anom. Aleksandra je takva da ona mora da ima podršku. Njoj neko puni glavu. Ipak, ne može ona da se useli u tuđu kuću bez odobrenja. Njih dve igraju rijaliti sve vreme. Biljana sve radi za fanove preko Instagrama. Ona žena ne spava. Sad dolazimo na sve ono što sam ja rekla da će da se dogodi. Pa da, nije luda da ide kod njih da živi nakon ovoga. Ani je rekla majka da taj klip ne postoji. Nikada nismo pričale o tome. Ja sam ispala monstrum jer sam videla da će ovo da se dogoditi. Zato sam im rekla da lažu sebe, narod i sve nas - govorila je Ljuba, a onda se ubacila Marija:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kulićeva je savetovala da nakon rijalitija Ljuba mora, kao njen roditelj da joj pomogne kako bi je osposobila da samostalno vodi brigu o detetu i da ne boravi u kući svog bivšeg dečka Davida u Veretniku.

Sve što vidiš ti, vidim i ja. Sve ono što njoj pričam. Govorila sam joj da ide kod dete da živi. Isto sam joj rekla, ali sam očekivala da je zrelila od Miljane. Treba da se skupe neke pare, da zarađuje. Karađorđe i ti morate da joj pomognete nakon ovoga. Nešto da otvorite. Mora da ima neke obaveze. Da joj kažeš da mora da se osposobi za život. Mora da se nauči da uzgaja dete sama - komentarisala je Marija Kulić
Marija, krivo mi je. Sad dolazimo na sve opet. Sve sam predvidela. Onaj moj je predlagao da joj otvorimo salon, a ona neće da radi već da se sunča. Ona jednostavno neće, nije navikla da radi. Hoće da drugi rade za nju - otkrila je Ljuba Mariji.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

#Marija Kulić

'