AKTUELNO

Povređena je što je njen dečko flegma.

Veliki šef je obavestio zadrugare da počinje nedelja ljubavi, i da svi ljubavni parovi moraju oko sebe da oforme timove sa kojima će se boriti za titulu najboljeg ljubavnog para. Rebeka Popović i Marko Petrušević Petrući su postigli dogovor da ne žele da se se deklarišu kao ljubavni par i da neće učestvovati u ovom zadatku.

Nesporazum je nastao onog trenutka kada je Petrući odlučio da bude u u grupi ljubavnog para Zerine Hećo i Vladimira Todorovića, te mu je zbog toga pridikovala.

Foto: TvPink Printscreen

Uvek ispadnem debil zbog tebe - pridikovala je Rebeka Petrućiju.
Napravila si dramu, ispao je nesporazum. Ja gotivim tebe. Ti znaš da ja nisam romantičan. Napadaš me za krevet. Ako ti nešto smeta, hajde da batalimo ovo - rekao joj je Petrući, na šta mu je ona odgovorila da nikada ne ume da se zauzme za nju.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon razgovora sa Rebekom, Petrući se poverio Ljubi Pantović i priznao joj kakve probleme ima sa svojom devojkom.

Lakše bi funkcionisali da smo napolju. Ja sam bio šest godina u neobaveznoj vezi sa ribom. Ja sam sa jednom devojkom bio u kombinaciji. Ja sam sve ribe varao sa tom devojkom. One su to znale - pričao je Petrući, a ona se osvrnuo na svoj odnos sa Rebekom:
Ja neću da je povredim, zato kažem da bih da presečem. Ja mislim kad bih izašao odavde, da bi to bila šut karta - dodao je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO PISMO IH JE UZNEMIRILO! Mina jedva prelomila i odlučila koliko novca će dati zadrugarima! NJOJ JE MORALA DA SE OSVETI NAJMANJIM BUDŽETOM (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'