AKTUELNO

Ne može im niko ništa.

Nedeljni pretres sa Milanom Miloševićem bio je veoma buran. Priznanje i ispovest Davida Dragojevića sve je dovelo do suza. David je ispričao sve o pozivu koji je imao sa njegovom majkom, BIljanom Dragojević, ali se dotakao i svog brata Dejana Dragojevića sa kojim zbog Aleksandre Subotić, dugi niz godina ne razgovara.

Nakon što se emisija završila, Ana Korać i David su se osamili na krevetu u spavaćoj sobi i opustili se nakon potresne priče koju su ispričali pred milionskim auditorijumom.

Foto: TvPink Printscreen

David je Anu prvo nazivao slatkim nadimcima, a onda je obasipao poljupcima u nos, pa onda i po celom licu. Ana je uživala u njegovim poljupcima i nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo, tokom Davidove ispovesti, Ana je ustala i javno uputila svima poruku da njenu ljubav prema Dragojeviću ništa ne može promeniti i da će se boriti za njega protiv svakoga ko im se suprostavi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BILJANA JE BILA PROTIV MENE I ALEKSANDRE: David i Ana plakali dok je on pričao o majci i bivšoj devojci: SRAMOTA ME JE SUBOTIĆEVE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'