AKTUELNO

Danima se nagađa da se dopadaju jedno drugom.

Već se nekoliko dana u "Zadruzi 2" priča da se Bane Čolak zaljubio u Staniju Dobrojević. Ove večeri njih dvoje su se osamili u spavaćoj sobi, pa su razgovarali o tome što je Čolaka zabolelo.

Foto: Rijaliti Zadruga

Naime, Bane je zamerio svojoj prijateljici što je poručila svom dečku Vladimiru Tomoviću da je Čolak za nju samo neko ko joj kuva kafu.

Pazi šta pričaš. Luna je stala na Zerininu stranu, ali ja i dalje pazim šta o njoj govorim, jer je ona meni draga. Da sam ja na tvom mestu nikad ne bih rekao: "Ta devojka je tu da me uteši, da mi skuva kafu", već bih rekao: "Ta devojka je pažljiva prema meni, blejimo, uči me da kuvam" - pričao je Bane.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: PUCA PRIJATELJSTVO? Lepi Mića je bio spreman sve da uradi za Draganu, a sada je zbog ovoga njihovo druženje na klimavim nogama! (VIDEO)

Izvini, nisam htela da ispadne da si ti moj potrčko. Hvala ti što si pažljiv, što vodiš računa da popijem sirup, hvala ti za to - navela je Stanija.
Ja se tebi delima zahvalim - istakao je Čolak.

Foto: Rijaliti Zadruga

Dobrojevićeva nije skidala osmeh sa lica dok je razgovarala sa svojim cimerom, a i kod Baneta su se mogle naslutiti ljubavne varnce dok je gledao Staniju.

Imaj razumevanja prema meni, ja sam izgorela kad sam dobila pitanje za stolom, ja sam se svađala sa njim (Vladimirom). Loše sam se izrazila, izvini - rekla je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja očekujem od tebe da ako smo već bliski, malo više od drugara u rijalitiju, da kad ti se nešto desi, kad ti je teško, očekujem da dođeš i da mi kažeš. Ne da ti pomognem, već da razmišljamo o istom problemu, lakše je kad razmišljaju dve glave nego jedna - naveo je Bane.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Bane Čolak

#Stanija Dobrojević

'