AKTUELNO

Misli da igra igru.

Stanija Dobrojević i Lepi Mića večeras su se osamili na krevetu u spavaćoj sobi i pričali o Višnji Petrović. Naime, ono što je zasmetalo Dobrojevićevoj je Višnjina dvoličnost, kako je izjavila.

Rasprava tokom dana nije se smirila čak ni večeras, pa je Lepi Mića na fin i staložen način pokušao da joj objasni da Višnja nije loša osoba.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nit' mi smrdi, nit' mi miriše. Perfidno mi zavlači. Ne volim ja takve ljude koji misle da sam ja ovčica. Mogu da se kezim i pravim se da nisam razumela - započela je Stanija.
Ne znaš ti nju, pusti, polako i bez ironije. Sve što se bude desilo i dešavalo, sve ćemo rešiti - odgovorio joj je Mića.

Staniji je takođe zasmetalo konstantno pominjanje Vladimira Tomovića od strane Petrovićeve, s obzirom na to da Višnja zna kakve emocija zgodna zadrugarka gaji prema bivšem zadrugaru, pa je prokomentarisala da na taj način pokušava da mu se svidi.

Uvlači se Tomoviću u g*zicu. Danas mi daje 300 dinara, a onda izjavi ono što je izjavila. Mislim da je perfidna i to je to. Na osnovu njenih izjava, direkt meni u facu - dodala je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ko zna šta je on njoj rekao, ti si rekla njemu da ga čekaš i voliš. Možete popiti kafu, popričati kao drugarice o nekim nebitnim temama - posavetovao ju je Mića.
Ja ne želim da pijem kafu sa nekim ko mi se kezi u facu, a ovamo mi svašta misli - završila je Stanija.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ODLEPILA jer joj je Marko uništio TAJNI ZADATAK, pa poručila: Njemu nije stalo koliko je meni, a sve sam uradila zbog nas! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'