AKTUELNO

Ovo im je sigurno mnogo značilo!

Pošto je Veliki šef odlučio da će nedelja ispred nas biti u duhu ljubavi, budući da nam se bliži Dan zaljubljenih, pa su stanari Bele kuće dobili pravo ljubavno pismo. Veliki šef dao je zadrugarima za zadatak da se podele u grupe i prokomentarišu i proglase najbolji ljubavni par.

Zadrugari su ustajali jedan po jedan, pa su iznosili mišljenja o Marku Miljkoviću i Luni Đogani, koja su izazvala burnu reakciju. Dok ih je većina podržavala, druga manjina hteli su da se preko njihovih imena muđusobno prepucavaju. Nakon Lune i Marka, na red su došle Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Definitivno da su njih dve pomerile granice ljubavi, najintrigantniji par još iz prve sezone najgledanijeg rijaliti šou programa ,,Zadruga". Mnogi su mislili da je njihova veza marketinški trik, ali Sanja i Matora dokazale su svoju ljubav, pa je Stankovićeva ustala i podsetila sve kako je njihova veza započela.

Svi generalno znaju da smo Jovana i ja započele vezu još u prvoj "Zadruzi". Ona je prva ustala i javno rekla da je zaljubljena u mene, posle šest meseci i ja sam to priznala. Ja nisam znala kako će to bilo ko prihvatiti od roditelja, prijatelja, ali svi su prihvatili. Nas dve kad smo izašle iz Bele kuće počeli smo da živimo zajedno. Normalno je da u svakoj vezi postoje trzavice, ali smo mi jedna za drugu uvek tu - ispričala je Sanja.

Mina Vrbaški ustala je prva koja ih je podržala, uputivši im najdivnije reči, pa ih je i proglasila za najbolji par u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Odlučila sam da budem uz njih, još od prve "Zadruge" i drago mi je da su uspele da iznesu njihovu ljubav u koju niko nije verovao. Mislim da je ovaj par poseban i jedinstven, opstali su jedine, a većina je sumnjalo u njih. One su dve žene, netipični rijaliti parovi. Smatram da su mnogo više pokazale, nego ostali parovi. Mislim da će jedan ili dva para ostati u vezi, a njih dve su već 16 meseci zajedno. Mislim da su i najiskrenije i mislim da pokazuju ono što ostali parovi ne pokazuju. Vas dve se najbolji i najiskreniji par u kući - izjavila je Mina.

Nakon što je Mina započela lavinu lepih komentara, počeli su da ustaju i prijatelji Sanje i Matore, koji su bili svedoci njihove ljubavi i van rijalitija, kao što su Nenad Aleksić Ša i Ljuba Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bio svedok napolju da je njihova veza prava i da je njihova ljubav čista - rekao je Ša.
Ja ću uvek zastupati pravu ljubav, u ovom slučaju veoma neobičan par. Trebalo je skupiti hrabrosti i celom svetu priznati takvu vrstu ljubavi, jer svi smo svesni gde živimo. Trebalo je suprostaviti se i prijateljima, i porodicama. U početku, ja sam mislila da su fejk, ali sam rekla da su originalne. Međutim, posle toga, Sanja koja ja imala težu situaciju, jer nije znala šta joj se dešava, trebalo je mnogo hrabrosti da prelomi pa prvo sebi da prizna, a onda i ostalima. Između njih dve vidim osobine prave ljubavi, imaju poštovanje, kompromis i bezuslovna podrška - bila je iskrena Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pojedini zadrugari bili su iskreni u svom izlaganju, te su izjavili da su imali predrasude o njihovoj ljubavi, ali su priznali i da su uspeli da prevaziđu tu prepreku, zbog karaktera koje one poseduju.

PROČITAJTE JOŠ: Ko će poneti titulu najboljeg? Počela PRVA DEBATA LJUBAVNIH PAROVA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'