AKTUELNO

Sve oči bile su uprte u nju!

Svanulo je još jedno razigrano jutro u Beloj kući. Posle burne noći, Veliki šef svoje omiljene zadrugare razbudio je energičnom muzikom. David Dragojević, koji je bio vidno utučen zbog sinoćnje svađe sa Anom Korać, tugovao je sam na farmi, a onda, nakon što mu se pridružio Lazar Jeremić, poslao ga da izvidi kakva je situacija sa Anom.

Kako je prošlu noć obeleželi rasprava Ane i Davida, zadrugari su sa nestrpljenjem posmatrali Anu sa strane. Koraćeva je u tom trenutku već ustala i bila više nego raspoložena.

Foto: TvPink Printscreen

Slušala je latino muziku i spremala se igrajući i uvijajući kukovima, dok je šetala Belom kućom. Iako je tokom prošle noći prešla u drugi krevet, Ana nije skidala osmeh sa lica.

Zadrugari su gledali u Anu, želevši da saznaju kako se oseća, ali još uvek se niko nije usudio to da je pita, budući da je njihova rasprava i dalje sveža, ali uskoro počinje radio ,,Amnezija", gde će se sigurno pričati o njima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DAVID SE SAKRIO OD SVIH, LAZAR GA JEDVA PRONAŠAO: Prišao mu da ga uteši, on ga odmah pitao za Anu! Zanimala ga je samo JEDNA STVAR! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'