AKTUELNO

Zadrugari nisu očekivali ovo.

Veliki šef je u toku dana poslao pismo koje niko od ukućana nije očekivao, jer su svi uživali u emisiji radija ,,Amnezija" koju su Bora Santana i Bane Čolak pripremili za sve gledaoce i slušaoce.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, svi parovi u najgledanijem rijalitiju dobili su izazov, a to je igra ,,Maraton sa balonima" u kojoj jedino Marko Miljković i Luna Đogani nisu učestvovali.

Foto: TvPink Printscreen

Takmičari su se trudili da budu pobednici i samim tim dobiju vrednu nagradu, ali su ipak Ana Korać i David Dragojević ostali istrajni. Oni su bili pobednici u ovoj igri, a zbog toga su se neizmerno obradovali.

Dragi zadrugari, neophodno je obavestimo sve zadrugare koji nisu učestvovali u igri, nemaju više prava da učestvuju u zadacima u ljubavnoj nedelji. Oni su kažnjeni nedeljnim honorarom. A s obzirom na to da pojedini učesnici nisu prisustvovali sastancima, doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta od 500 dinara. U Zadruzi je sakriveno 7 srca, takmiče se samo ljubavni parovi koji su učestvovali u današnjoj igri, potrudite se da ih pronađete - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledala ova igra i ko je među prvima odustao, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'