AKTUELNO

Sukob ove dve zadrugarke ne jenjava.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Tokom emisije stiglo je i pitanje za Staniju Dobrojević koje se tiče njenog komentarisanja veze Zerine Hećo i Baneta Čolaka.

Foto: TvPink Printscreen

Oštro si osudila svaki tip nasilja, nazvala si Vladu nasilnikom, napravila si dramu oko toga, Baneta pravdaš da je to radio iz ljubavi. Misliš li da je ljubav opravdanje za psihičku torturu? Zerina je mesec dana govorila da treba raskinu, a on to nije prihvatao. Jesi li primetila da Bane kad god hoćeš da prekineš razgovor on kaže: "Još samo minut da završim" - glasilo je pitanje jednog od gledaoca.
Ja ga nisam prozvala nasilnikom. Ja sam Vladimiru oprostila odmah sutradan. On mene nije udario. To što se desilo nama u hotelu, to može svima da se desi. Ali to može da ode u neželjenom pravcu. Uvek sam imala neke agresivne muškarce, ali sam se uvek izvlačila. Ja sam apsolutno na Zerininoj strani. On je ovde napravio od sebe mentola najvećeg. Bane je odlepio za Zerinom kao da nikad žensko nije imao. Onda se desilo to da su raskinuli, on to nije morao da prihvati. Gledala sam njene udarce njega, gde on to nije vratio. Ne podržavam da žena udara muškarca, jer to može da izazova nešto još gore u muškarcu. Ne mislim ja da je Zerina folirant. To što je on njoj uradio, to je dno dna. Sa druge strane, Bane nikog nije udario, a svi beže od njega kao da je šugavi ker - rekla je Stanija o odnosu Zerine i Baneta.

Foto: TvPink Printscreen

Govorio je da će da me oduzme dete. Ucenjivao me je da će izneti moju privatnost ukoliko ne budem sa njim. Mesec dana sam ja prilazila njemu kad je njemu bilo teško. Ti se ne družiš sa Čolakom zbog toga što ti je on drug, već zato što ti ne možeš da igraš sama. Tu flertuješ sa Davidom, onda hoćeš da dođeš do Lune preko Marka - branila se Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: POGUBLJEN SAM: Zola utučen zbog Miljaninih ispada, KULIĆEVA ĆE POLUDETI KAD SAZNA O ČEMU JE PRIČAO SA VIŠNJOM! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'