AKTUELNO

Opšti haos u Beloj kući.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Minu Vrbaški i Aleksu Savića šta misle da je razlog zbog kog ih Miljana Kulić mrzi.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto Miljana ne može da vas smisli i htela je vas dvoje (Mina i Aleksa) i Anu da istera sa rođendana - glasilo je pitanje za Minu i Aleksu.
Nisam rekla za njega nijednu ružnu reč, samo sam mu skrenula pažnju zbog Miljane što sebi dozvoljava da njega devojka gazi i pljuje. Mislim da je veoma ljubomorna, sujetna i poremećena osoba. To je Miljana uradila jer sam dala najmanji budžet njoj i Zoli. Ja ne znam šta je Lazaru bilo u glavi kad je bio sa njom - pričala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ove reči su iznervirale Miljanu, te je rešila da se verbalno obračuna sa Minom, uputivši joj niz uvreda.

K*rva je poremećaj ličnosti. Kriza identiteta. Ovde u rijalitiju je najbolesnija. Doživela sam ovde da budem sa k*rvama i prostitutkama. Prostitutka ni sebe ne voli. Obraz đon - vređala je Miljana Minu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZAVALIĆU TI ŠAMARČINU: Miki IZBACIO Suzanu iz izolacije, ona ga GAĐALA jastucima, pa mu odrusila: Ti za mene ne postojiš! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'