AKTUELNO

Uputile su niz uvreda jedna drugoj.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Sledeći video koji je pušten zadrugarima jeste razgovor između Lune Đogani i Marka Miljkovića u kojem su zadrugari mogli čuti da je blogerka iznela niz uvreda na račun Dragane Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo nakon one večeri kad smo se Dragana i ja posvađale za stolom. Pre toga je Marko rekao za nju da je punjena paprika, ja sam rekla da nije to, nego pihtija - kratko se izjasnila Đoganijeva.
Ja u ovom klipu nisam hteo da dajem prostor ovakvom govoru. Ja bih hteo da zatvorim tu priču zauvek. Ja gledam da se distanciram od svih koji pokušavaju da se upletu na neki način u Luninu i moju vezu. Nema šta da mi bude žao, kad neko na perfidan način pokušava tako nešto - pričao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

To je bilo ono veče posle rasprave, ja sam prva komentare i uvrede dobila od dotične pospođice, koja mi je nebitna. Ova priča mi je smešna, jer ja njih ne komentarišem. Vidiš, taj tvoj dečko bi j*bao i Staniju i mene, ali ne može, jer si mu samo ti dostupna. Ja sam komandovala u našem odnosu, a to što on mora da titra jaja jednoj maloj balavici, to je njegov problem. Tebe neka i dalje j*be na stolici u toaletu - odbrusila im je Dragana.
Bolesnice jedna. Ti se ne j*beš! Ćuti tu, droljo jedna! Nema ko te nije j*bao, ti si jedna nevina žena. Ti nikome nisi rasturila brak, ti si jedna divna žena. Nikad u životu ništa sama nisi kupila. Sponzorušo jedna! - urlala je Luna na Draganu.

PROČITAJTE JOŠ: Nakon Marijinih OSUDA zbog trudnoće, Miljana ustala i ZAPUŠILA joj USTA, pa sve ZAPREPASTILA ovime! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'