AKTUELNO

Ne želi da njegova devojka vodi ratove sa ostalim zadrugarima.

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore i Marije i Miljane Kulić. Naime, Sanja i Matora su optužile Miljanu da je kleptomanka, a onda su ona i njena majka osule paljbu po njima dvema i provocirale ih zbog s*ksualne opredeljenosti.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar Čolić Zola je zamerio svojoj verenici što je opet ušla u konflikt sa zadrugarkama, iako mu je dala obećanje da to više neće raditi i da joj je samo on bitan.

Zašto me nisi poslušala? Opet se svađaš sa Sanjom i Matorom? Rekla si da nije istina, šta imaš da dokazuješ - vikao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Htela sam da dokažem da ne lažem. Ona je meni rekla da me majka podvodi, a ja sam rekla da se ona j*be za 250 evra. Ja ne dam na sebe - pravdala se Miljana.
Opet si mi sve pokvarila. Ko te optužuje? Ljudi komentarišu da je sve istina jer si se previše uzbudila. Ja ti verujem da nisi i ćao - rekao joj je Zola.

Miljana se sve vreme pravdala da ne želi da je neko smatra lopovom i isticala da je večerašnja svađa bila neminovna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Kulićke ponovo ZAKUVALE sa Sanjom i Matorom zbog s*ksualne opredeljenosti, Tomićeva sva RAZJARENA branila njenu ljubav sa Stankovićevom! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'