AKTUELNO

Nikad nije bio iskreniji!

U toku je jedan od žustrijih porodičnih sastanaka u Beloj kući. Zadrugari su iznosili svoja mšljenja na osnovu nedelje koja je iza nas.

Kako se u toku nedelje desila prva malo ozbiljnija svađa Davida Dragojevića i Ane Korać, njih dvoje su sada za stolom ustali i poentirali svoju priču. Oboje su se složili da su pogrešili i dali su jedno drugome obećanje da se više neće posvađati.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je najteže bilo kada sam imao sa Anom. A ovaj, voleo bih da se obratim Miljani da kažem za subotu što sam joj rekao neke reči, da joj se izvinim zbog toga. Takođe, i sa Zoricom sam imao sukob mišljenja, ali smo popričali jutros u garderoberu malo. Najdraže mi da sam sa Anom sve sredio i da joj kažem da je ljubav mog života i da je volim najviše - izjavio je David.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA URADILA TEST ZA TRUDNOĆU: Čim je videla rezultate, ustala i javno se obratila porodici! USLEDIO JE ŠOK! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Što se mene tiče, generalno sa zadrugarima nemam konflikt. Ne mešam se u tuđe stvari i svađe. To između Davida i mene nije bio problem, mi smo to rešili. Samo sam mu rekla kako treba pravilno da se ponaša, nije uradio ništa loše. Jako sam srećna, jer sam videla da je previše zaljubljen i da me iskreno voli i mnogo mi je lepo sa njim. Normalno je da svaki par ima malo čarki, ali hoću da ti kažem da te volim najviše - dodala je Koraćeva.

Zadrugari su njihovu priču dočekali sa osmehom, budući da su ih još u početku svi podržali, a potom su nastavili sa porodičnim sastankom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'