AKTUELNO

Rat između njih dvojice se nastavio.

Tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke svađe između Nenada Aleksića Ša i Pavla Jovanovića. Rat između njih dvojice bukti od kada je Pavlova bivša ljubavnica Dragana Mitar otkrila da je Ša zaljubljen u nju.

Reper je prilikom večerašnje svađe optužio Pavla da je želeo da radi kao njegov vozač, kao i da je diler benzina, dok je Jovanović otkrio da su ga mnogi upozoravali da je Ša loš čovek.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi put sam ga video kada mi je doneo pare od jednog reditelja spota. Bio je kurir. Drugi put sam ga video na promociji Sanjine pesme. Njegovog menadžera sam video dvadesetak puta. Rekao sam mu da imam varijantu za gorivo, a on me je pitao da li može i on tako i to je to. Ša je trebalo da preko mene nastupa u Grčkoj, ali je otkazano, nije bilo interesovanja. Samim tim što ga ljudi nisu potpisivali kao autora ispod pesama govori šta misle o njemu - objasnio je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam hostesa, ja sam u poslu ozbiljnom. Znao sam da je on moj fan. Gospodin Supermen je pitao mog menadžera da ga zaposli kao mog vozača. On je prevarant, uhodač i ludak. Da me on vozi na nastupe, ozbiljno bih se zamislio. Njega boli sve vezano za Draganu - rekao je Ša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Stanija OTKRILA zanimljiv detalj iz svog privatnog života, a onda ju je Bora jednim predlogom OSTAVIO BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'