AKTUELNO

Obradovao se kada je video Gagija.

Adam Đogani napustio je večeras rijaliti program "Zadruga 2" s obzirom na to da je dobio manje glasova od strane publike nego Marijana Zonjić. Njegova sestra Luna Đogani odmah je završila u suzama kada je voditelj Ognjen Amidžić saopštio da je Adam izbačen iz Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon izlaska Adam Đogani odmah je otišao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević gde je prvo ugledao Gagija Đoganija. Kada je video Gagija, Adam se obradovao i počeo da ga grli i vrišti, a zatim je komentarisao svoje učešće.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam baš imao prijatelje koji me sto posto razumeju. Sa Marijanom mi nije bilo jasno kako i šta. Napravio sam veliku grešku i kajem se zbog toga, ali to je jedna velika škola - govorio je Adam, a zatim komentarisao i ostale ukućane:

Foto: TV Pink Printscreen

Kajem se zbog svađe sa Doroteom. Miljanu je najteže tolerisati. Ona je tako teška. Ne verujem u njihovu ljubav, ne verujem Zoli. Mislim da je Miljana stvarno zaljubljena. Luni će sada biti i teže i lakše - dodao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Adam je za kraj napisao i pismo svojim bivšim cimerima u okviru kog je i imenovao novog vođu, a ko je to saznaćemo već sutra ujutru.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Adam Đogani

'