AKTUELNO

Pale teške reči!

Dok je Dorotea Jovanović večerala za crnim stolom u dnevnoj sobi, slučajno je njenu ruku zakačila Maja Marinković. To je Dorotei zasmetalo, jer je bilo potrebno jako malo da prospe hranu iz šerpe koju je držala u ruci.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove dve ukućanke, koje su ranije provodile dosta vremena zajedno, ušle su u žestoku raspravu zbog čega je odzvanjala cela kuća. Zadrugarima je bilo čudo što se njih dve svađaju jer su nekada bile u odličnim odnosima.

Ups, izvini! - rekla je Maja Dorotei.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo gledaj kuda ideš. Ti ne gledaš! Treba da te boli k*rac, a ne uvo, pošto uvo nemaš. Ne čuješ! Ne mogu da palim, jer nisam upaljač. Tebi smeta moje novo društvo, to govori da si jako posesivna - govorila je Dorotea.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedna smrduša. Ja ti samo kažem da ja tebe ne volim i ne čujem. Jeb*m li vam mamicu. Neću da me više povezuju sa njom, to mi u životu nije potrebno. Meni te Jelena Krunić, Rebeka i Zerina, ne trebaju - dodala je Maja.

Dorotea je sve vreme govorila kako se Maji ne dopada što se ona sada druži sa drugim cimerkama, što je Marinkovićeva kasnije i priznala. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Dorotea Jovanović

'