AKTUELNO

Lazar i Bora joj dali koristan savet.

Nakon uspešno odrađene seanse sa Markom Petruševiće Petrućijem, Lazar Jeremić  i Bora Santana su dobili novi zadatak, a to je da povedu razgovor i sa Radom Vasić jer je poslednjih dana veoma potištena.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar i Bora su odmah prionuli na posao, a Rada je vrlo rado prihvatila razgovor sa ovim ukućanima, pa im se poverila šta je razlog njenog neraspoloženja.

Rada je tu, imam da jedem i pijem. Sve mi je super ovde, ali sam za sada malo bolesna. Imam problem sa stomakom, jer nisam imala pravilnu ishranu. Imam kilu i pesak u bubregu - pričala je Rada, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Nedostaje mi porodica, muž. Ja sam porodična žena, nedostaju mi deca. To je muškarac, ako mu neka da, slobodno neka prihvati. Ako njemu padne nešto na ruku, muškarac je... - rekla je ona.

Bora i Lazar su je pažljivo slušali, a onda joj dali savet za koji misle da joj može poslužiti i trgnuti je iz ovakvog stanja.

Stanija mora da sedi sa tobom za crnim stolom. Joga sa Stanijom 10 minuta. Prošetaš nekoliko krugova po imanju. Moraš da se aktiviraš i pričaš malo sa omladinom. Ti hoćeš, ti moraš. Imaš svoj cilj - "Škoda" - zapisao je Bora Radi na papiru kao savet.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VRELA NOĆ U IZOLACIJI: Miljana i Zola imali žestok S*KS! Ispod jorgana sve pucalo od strasti!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'