AKTUELNO

Cimeri nisu razumeli kako je došlo do rasprave između njih dvoje.

Emisija ''Izbor potrčka'' i ''Pretres sa Milanom Miloševićem'' slede, a voditelj je već ušao u Belu kuću kako bi zadrugare uveo u tematiku. On je spomenuo nekoliko tema o kojima će tek svi oni pričati nakon što Luna izabere potrčke i omiljenu osobu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Izdvojio je bahato ponašanje Karađorđa Subotića koji je bacao hranu koju je za njega donela Rebeka Popović. Bacao ja pirinač, kafu i još nekoliko namirnica. Sve to je osudila Mina Vrbaški koja je pokušala da mu otme spomenute stvari kako bi sačuvala i sprečila ga da sve to prospe.

Koga vi osuđujete? Mene? Ja sam na svoju štetu. Ja sam hranu kupio i platio. Mina mi otima hranu iz ruke. Sram je bilo. Sve je bilo moje, gladne su ti oči. Pokazala je svoje pravo lice, klošarka - rekao je Karađorđe, a onda se oglasila Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam pokušala da sprečim da on to sve baci. Ja sam lepo rekla da to ne radiš. Ma nismo mi čuvali ovce, da mi se tako obraćaš - govorila je Mina.

Mina je nastavila da ga provocira jer joj očigledno nisu prijale reči i epiteti koje joj je uputio. U raspravu se priključila Ljuba Pantović koja je osudila njegovo ponašanje prema zadrugarki koja može ćerka da mu bude, a koja je inače ćerka njegove bivše partnerke i verenice Ivane Vrbaški.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Karađorđe Subotić

#Mina Vrbaški

'