AKTUELNO

Sve je počelo ovako.

Ana Korać i David Dragojević tokom noći opustili su se u spavaćoj sobi, a tom prilikom sve vreme su se mazili i ljubili. Takođe, David je odlučio da napiše i priču o njihovoj ljubavi, kao i kako je izgledao njihov prvi susret.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragojević je ovu priču nazvao "Davidova priča". Dok je pisao, on je želeo Ani da pročita šta piše, međutim Koraćeva je to odbila.

Ova zadrugarka bila je uporna u nameri da ne čuje šta David piše, jer je želela da sačeka dok on završi priču, kako bi je pročitala u celosti i iznenadila se.

Foto: TV Pink Printscreen

Davidova priča. Sve je počelo ovako (iz mog ugla). Prvi novembar, hladnjikava noć, u štali smo, pijuckamo i čekamo ulazak novih takmičara. Drugi takmičar po redu, ulazi Ana Korać, devojka o kojoj svi pričaju i koju svi željno iščekuju da vide na imanju. Prišao sam da se upoznamo, ugledao sam prelepu devojku u dugoj crvenoj haljini. Pogledala me je prelepim očima i sa neverovatnim osmehom mi je kazala svoje ime - napisao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo veče klipova. Imao sam uobičajenu svađu sa... Bilo me je malo sramota zbog novih ukućana. Posle sam ljutito otišao da se smirim i da se malo razdvojim od... - piše u nastavku Davidove priče.

David je pre Ane bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, koju u ovoj priči nije spominjao, već je umesto njenog imena samo napisao tri tačke iz čega se može zaključiti da više ne želi da pamti ime devojke koja mu je upropastila prvi susret sa Anom Korać.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

'