AKTUELNO

Niko nije očekivao da će Veliki šef biti ovoliko ljut.

Zadrugarima je u toku dana stiglo pismo na adresu Bele kuće, a svi takmičari bili su ushićeni, jer su mislili da je Veliki šef za njih pripremio zadatak ili igru kako bi se svi oraspoložili i družili.

Međutim, usledio je pravi šok kada je vođa Luna Đogani počela da čita reči Velikog šefa, koji je bio vidno razočaran i zaprepašćen njihovim ponašanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, nakon detaljnih pregleda jedino što možemo da kažemo je da je sramotno kako živite. Pre svega hoćemo da kažemo da je strogo zabranjen ulazak u Rajski vrt osim ako niste pozvani. Od paba ste napravili skladište, đubre na sve strane, nameštaj ste raspodelili onako kako vam odgovara. Da li ste ikada otišli kod nekoga u goste i pisali po zidovima i nameštaju? Gašenje cigareta po dvorištu pokazuju nevaspitanje. S obzirom na to da je nas sramota što to gledamo, svaki zadrugar će biti kažnjen ukoliko ugasi cigaretu na zidu. Nikome nije palo na pamet kako izgleda ekonomosko dvorište, neko nikada nije ni otišao tamo. Pobacane su stvari, sve je neuredno, toliko da nikad nismo videli ovakvu aljkavost. Bićete kažnjeni smanjenjem budžeta od 1000 dinara. Svaki prekršaj će biti kažnjen. I za kraj, ne možemo da verujemo da Zola ne zna da je Gordana mentor u Zadruzi. Nikad ne bismo odreagovali ovako da on nije neko ko se nikad ne suprotstavlja zadrugarima za stolom, a onda vređa Gocu i sve ono što joj je izgovorio bilo je zaista nepristojno. Ukoliko hitno ne rešite sve, dani u Zadruzi će vam biti teški - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva je bila reakcija svih takmičara, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zadruga - RTV Pink

'