AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Zadrugari su oštro započeli emisiju ,,Pitanja gledalaca ", a žestoka svađa usledila je između Bore Santane i Ljube Pantović.

Takmičari su u toku dana napali Boru Santanu i Karađorđa Subotića kako bacaju hranu i isto tako otimaju tuđu, što je izazvalo burne reakcije kada je jedan od gledalaca želeo da se ta situacija razreši za stolom i otkrije prava istina. Međutim, Zorica Marković iskoristila je priliku da se povodom ovoga oglasi i podseti narod kako joj je Bora pretio.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što mi je Bora izgovorio su ozbiljne pretnje. Obratiću se mom advokatu Peroviću - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Neka zabeleži taj advokat šta si ti meni govorila! Javno ti kažem da ću da te prebijem i sve koji mi dođu. Koji Perović i koji bakrači! Ne može niko da kaže da sam ja ukrao hranu! To nije istina, ja to nikad ne bih uradio, situacija je bila drugačija. Karađorđe i ja smo krenuli da bacimo smeće i rekao sam mu: Još će sad neko pomisliti da smo nešto ukrali - pravdao se Bora.

Lepom Mići bilo je nepojmljivo kako to da Karađorđa Ljuba naziva lopovom, a sa njim je provela godine života u zajednici gde mu je rodila i ćerke.

Dzabe ga braniš, čovek je u ponedeljak rekao da će da nam krade, otima i baca hranu! - vikala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Kako si ti rađala decu, bre! Pitaj sebe! Ti daješ osude bez ikakvih dokaza! Hoćeš da kažeš da je i Karađorđe lopov sa 50 godina?! To pričaš iz lične frustracije! Što si se onda za konja udala? Tebe je mržnja pojela - zaključio je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

On je bacio našu kafu i rekao da će da nam krade! Kakve veze to ima sa piletom!? On je lopov svakako, džabe me napadaš! Ne možeš o meni da pričaš gluposti - rekla je Ljuba.

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bora Santana

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'