AKTUELNO

Ove detalje iz njihove veze niko nije znao.

Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" izazvao burne reakcije pojedinih ukućana, a naročito onih koji su dali sve od sebe da vešto prikriju svoje tajne, a koje su budne kamere usnimile.

Jedan od gledalaca imao je specifično pitanje za Marka Miljkovića, koje se njegovim bivšim devojakama, ali i sadašnjoj Luni Đogani nimalo nije dopalo: ,,Da li je ponižavanje drugih devojaka put do Luninog srca"?

Foto: TvPink Printscreen

Igrao sam igru sa Lunom, dok se nismo smuvali. Ona voli bezobraznije muškarce, njoj nije zanimljivo sve što je na izvol'te. Rekao sam da igram igru, ne ponižavam nikoga. Niti mislim, niti sam to rekao na taj način - rekao je Marko.
Ja ne verujem da je on to radio zbog mene. Znam sve o nekim detaljima, gledala sam svojim očima i znam da je flertovao sa Draganom. Maja i Dorotea su se zezali, bile su tu simpatije, ali ne verujem da je to radio da bi došao do mene. Bio je slobodan, one su mu se svidele, bilo mu je zanimljivo i eto. Smetalo mi je to, ali nemoj da pričaš da je to bio put do mene. Istina je, volim bezobrazne muškarce. Ja sam takva, možda sam klinka i nezrela sam. Tebe nisam zanimala tad, to je tvoja priča. Nisi hteo da budeš sa mnom - odbrusila mu je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Padalo mi je na pamet, peckalo me je samo, eto - pravdao se Marko.

Zadrugarke sa kojima je Marko bio u prisnim odnosima, a sa kojima nije osetio nikakvu hemiju bile su Maja Marinković i Dorotea Jovanović. Njima nimalo nije bilo svejedno Markovo priznanje, pa su nezadovoljne izlaganjem morale da odreaguju.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam izabrala da budem sa njim, ne on sa mnom. Bila sam prva koja je imala priču sa njim. Ja ne skupljam tuđe krpe, ovo su folirantske priče - rekla je Maja.
Ja ništa nisam osećala, mi nismo imali se*s! - rekla je Dorotea.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dorotea Jovanović

#Luna Đogani

#Maja Marinković

#Marko Miljković

'