AKTUELNO

Njegovo izlaganje je svima bilo zanimljivo.

Ukoliko ste propustili neku zanimljivu situaciju iz "Zadruge 2" četvrtak uveče je pravo vreme da se prisetite svega toga, jer je ova noć rezervisana za emisiju "Gledanje snimaka".

Na narednom klipu, zadrugarima je prikazan govor Branislava Radonića Brendona u kom on priča o Branislavu Čolaku, te mu daje različite nadimke, dok ga pomno sluša Višnja Petrović.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ja njega tako zamišljam, mora da me je nešto iznervirao. Sigurno sam mu nešto tražio, a on je odreagovao kao da sam mu tražio jetru ili bubreg - rekao je Brendon.
Ovo je bilo dan nakon onog mog nasrtaja na njega. Ovo je bilo čak i simpatično i smešno. On mene vidi ispod kravine s*se, ja njega sa flašom u zadnjici. Zašto Višnja nije došla i rekla Petrućiju da ga Brendon ogovara, kad je dobra sa njim - pitao je Čolak, a Višnja je rekla da mu on i Radonić nisu interesantni. Zatim je svoj završni komentar dao ponovo Brednon.

Foto: Rijaliti Zadruga

Čolak, ja tebe ne doživljavam. Niti te volim niti te mrzim, inferioran sam. Ljudi smatraju da sam ja psihopata, jer kada kreirate lika kao što je Brendon morate da budete psihopate. Ovde sam prinuđen da jedem ostatke, ali nisam Hanibal. Karma i univerzum su odredili da ja prođem kroz ovo da bih napolju više cenio hranu - zaključio je Branislav, a njegova izjava nasmejala je sve zadrugare.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: NAKON SVAĐE SVE JE SLAĐE: Sanja uputila Jovani izvinjenje, a onda je usledio ŠOK za Matoru! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Branislav Radonić Brendon

'