AKTUELNO

Između ljubavi i mržnje tanka je nit.

Miljana Kulić se tokom dana ne smiruje ni sekunde. Nakon što je otkrila da joj je šifra telefona ime popularnog pevača Darka Lazića i posle pominjanja Slobe Radanovića, odlučila je da priredi svoj mali performans.

U jednom trenutku u toku razgovora sa svojim verenikom Lazarom Čolićem Zolom ustala je i rekla mu da je najavi kao pevačicu. Miljana je u sekundi osmislila svoj nastup sa dvojicom zgodnih muškaraca, dok je ona između njih. Nakon toga, Kulićeva je počela da peva pesmu Jelene Karleuše.

Foto: TvPink Printscreen

'Ajde najavi me! Ide maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe... -pevala je Miljana.

Rijaliti zezda je potom prišla svom vereniku i počela da uvija kukovima samo za njega, te je vrelim plesom htela da ga zavede. Kako je njihov odnos i više nego turbulentan, dok su se igrali nastupa, Miljana i Zola uspeli su i da se posvađaju. Nije htela da mu daje više reklamu, te mu je odbrusila oštro.

Dečko, 'ajde šetaj odavde, ne možeš više da imaš reklamu preko mene. Vidiš da je kadar na meni, a ne na tebi - odbrusila mu je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Tu se sukob nije završilo, jer je njihova svađa nastala zbog toga što je Zola u isto vreme kad i ona pevao razne pesme, što je iritiralo Kulićevu, pa se zbog toga takođe naljutila na njega.

Vidiš da se ja čujem bolje od tebe? Ja tebe ne diram, a opet sam uticajni od tebe - našalio se Zola.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Da li će joj Zola preći preko ovoga?! Miljana pevala pesmu Slobe Radanovića, PA PORUČILA OVO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'