AKTUELNO

Preko ovoga ne može da mu pređe.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Kako je tokom noći došlo do sukoba između Marka MIljkovića i Tome Panića, Dragana Mitar je upitala Lepog Miću da joj prokomentariše šta misli o prijateljstvu ovih zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Oni uopšte nisu prijatelji. To su dve interesne sfere dva čoveka koji su se sticajem okolnosti sreli u rijalitiju i nakon toga popili piće. U tom druženju se znalo ko kosi, a ko vodu nosi. Toma je bio klasičan potrčko gospodina Miljkovića. Toma se ovde sa svima posvađao zbog Marka i time pokazao neku odanost - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Mićin odgovor je iznervirao Marka Miljkovića koji nije mogao da ostane imun i ne prokomentariše šta misli o svom rijaliti drugu Tomi Paniću.

Danas kada mi je spomenuo za stolom da mu nisam dao hleb i makarone, delimično je mrtav za mene. Mislim da se nikad neću pomiriti sa njim. Kad god nije imao, davao sam mu, to je šuplja priča - dodao je vidno iznerviran Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DESILO SE I TO! Miljana priznala KRIVICU, a onda otkrila ko joj najviše znači u BELOJ KUĆI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'