AKTUELNO

Danas je nastao haos zbog njihovog sukoba.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Zoricu Marković je zanimalo zašto je Nenad Aleksić Ša danas bio neraspoložen posle rođendanske žurke Snežane Ilić.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras si doneo Zlati tanjir sa hranom i nakon toga si poludeo. Zašto si se toliko iznervirao - glasilo je pitanje.
Posle rođendana smo došli i Jelena mi je pokazala da je spremila neku hranu. Ja sam reko da sam obećao Zlati i da ću to dati njoj. Ona je insistirala da je to za mene. Jelena mi je prigovorila što sam joj dao, a ja ne volim kada mi neko k*nja. To je moje pravo i ne dozvoljavam da mi neko k*nja šta ću da radim sa hranom. Ona meni k*nja, a ista je takva - objasnio je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Krunić je objasnila da se tako ponela zato što je Zlata Đurković u svađi sa Snežom, pa po njenom mišljenju nije trebalo da prihvati njenu hranu.

Zlata je psovala Sneži decu. Iznenadilo me je to što je ona uopšte prihvatila hranu. On i ja smo isti, delimo sve. A ko je njega ponudio? Ne volim ni ja da mi neko k*nja na taj način. Ja sam to odvojila njemu - dodala je Jelena.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Dok su se ostali veselili, Luna i Marko se osamili ispod jorgana! Iskrali se sa rođendana, pa u hotelu radili OVO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'