AKTUELNO

Veče počelo burno!

Kao i svake subote u dobro poznatom terminu, stanari Bele kuće izloženi su intrigantnim i oštrim pitanjima sedme sile.

Prvo pitanje postavio je urednik Pink.rs portala i novinar, Darko Tanasijević, koji je želeo da čuje od Suzane Perović, budući da je tokom dana najavila da će u večerašnjoj emisiji otkriti nešto što joj je stajalo na srcu, šta je to želela da kaže.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam šta bih vam odgovorila, jer je ta tema jako zanimljiva. Imala bih dosta toga da vam kažem. Ali danas sam odlučila definitivno da prekinem kontakt sa njim. Osećam se jako loše i ne znam šta bih mogla da pričam na tu temu, jer se ne radi samo o meni, već i o njemu. Ne želim da dolazim u sukob sa njim više, jer svaka naša svađa se završava užasnim rečima. Pustila sam da me emocije odvedu na neku stranu, imala sam najbolju nameru, ali to je otišlo u potpuno drugom smeru - navela je Perovićeva.

Potom je plavokosa pevačica ponovila zbog čega je raskinula sa Mikijem Đuričićem i otkrila šta ju je najviše pogodilo u odnosu sa njim.

Mi smo prekinuli svaki vid komunikacije. On mene nije izbacio iz rehaba, on to kaže bilo kome. Mene povređuje kad mi upućuje razne epitete i neću sebi više da dozvolim nešto tako - bila je jasna Perovićka.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim ju je Darko upitao koji je pravi razlog njenog lošeg stanja, da li je takva zbog toga što ju je Miki izbacio iz rehabilitacije ili samo zbog raskida sa njim, ali pevačica nije želela da otkriva mnogo toga.

Postoje razlozi koje neću da otkrivam. Te naše česte svađe, jer smo karakterno slični i to se uvek završi takvom svađom, da je oboje na kraju sramota. Nismo imali taktiku, kad smo se svađali, svađali smo se iskreno. Da ne pomisle ljude da je neko od nas hteo da ima neki plus, prosto to je tako bilo i završilo se - izjasnila se Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana je zatim jasno istakla da je u svim situacijama bila iskrena sa njenim bivšim dečkom Mikijem, a potom je i on ustao i izneo svoje mišljenje.

Neću ništa loše da kažem o ovoj ženi. To je to, ja sam se trudio, mi jednostavno imamo različite stavove u životu. Ne bih imao ništa protiv njenih reči, protiv njenog druženja ovde sa ljudima, da se prethodno nije složila sa mojim mišljenjima o njima. Ja znam šta ona misli o svakom, ona ne misli da su Zorica Marković i Miljana Kulić najbolje osobe u Zadruzi - rekao je Đuričić.

Suzana je tokom Mikijevog izlaganja ustala u želji da ga demnatuje, ali joj je Đuričić zapušio usta sledećom izjavom.

Nemam ništa protiv da se žena koju volim druži sa bilo kim, ali ne mogu da podržavam kada je ona prethodno meni kaže sve loše o tim ljudima. Meni je to nelogično - završio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UDAVILA SI SE U SVOJIM LAŽIMA, ZAVRŠILI SMO: Miki urlao na Suzanu, zatvorio joj vrata pred nosem, ona pokupila stvari, pa se iselila iz rehaba! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'