AKTUELNO

Pale su teške reči između njih.

Zadrugari su pred teškim izazovom, jer ih čekaju goruća pitanja novinara, koji ih ni večeras neće štedeti. Stanari Bele kuće strahuju, jer će večeras izaći na videlo sve ono što su krili tokom nedelje.

Urednik portala Pink.rs i novinar, Darko Tanasijević imao je dodatno pitanje za Marka Miljkovića. Tokom emisije ,,Pitanja novinara" Marko je izneo pregršt ružnih reči na račun Dragane Mitar i Stanije Dobrojević, dok je sebe uzdizao da je on ipak ime i prezime za njih, usledilo je pitanje koje je sve zabavilo. Darko ga je upitao da otkrije pred milionskim auditorijumom ko je zapravo Marko, te je Miljković zastao i gutao knedle u grlu. Stanija je iskoristila tu priliku i pred svima želela da ga ponizi.

Foto: TvPink Printscreen

Pa reci ko si! Ti si dečko Lune Đogani i ništa više. Samo si zbog toga poznat i zbog toga si bitan. Ćuti i bićeš top ako se držiš toga - rekla je Stanija.

Dok je iznosio svoje mišljenje, Stanija, Dragana i Maja Marinković sarkastično su mu se klanjale, u nameri da ga ponize zbog reči koje im je prethodno uputio.

Evo, govori Stanija umesto mene. Ja sam rekao da sam ja ozbiljna veličina za njih. Apsolutno vredim više od njih tri, po svom ponašanju, po svemu. ja sam najčistija duša, sa najmanje mana. Tako da možete da mi se klanjate, čivavice - zbunjeno je rekao Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Lazar Jeremić priznao kada je doživeo EMOTIVNI KRAH, pa otkrio koju će TETOVAŽU da nacrta na telu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'