AKTUELNO

Stavila ga je na test, kako bi bila sigurna u to da li je on pravi čovek za nju.

Nakon Stanije Dobrojević, sledeća zadrugarka koja je razgovarala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem je Miljana Kulić.

Ona je odmah na početku razgovora prepričala odnos između njenog verenika Lazara Čolića Zole i majke Marije Kulić. Tokom intervjua Kulićeva je otkrila kada će napraviti svadbu, kao i zbog čega je svog verenika slagala da je test za trudnoću, koji je uradila pre samo nekoliko dana, pozitivan.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjene, bolje se osećam, pokušavala sam na sve moguće načine da objasnim mami neke stvari. Ali negde i potajno želim da čujem njeno mišljenje. Sinoć smo imali svađu, što napolju uopšte nemamo. Ja sam se iznervirala kada sam videla svađu Suzane i Mikija i rekoh sebi da prošetam malo, izašla sam po vodu, vratila se... I moja majka mu je rekla šta ja radim, što je mene iznerviralo, jer sutra kada se budem udala za njega i ako budem imala tajnu, ona će mu reći sve. Ona vidi da je on dobar momak, vidim to i ja. Ona se samo plaši jer je ovo rijaliti, brzo smo ušli sa veridbom, sad će u aprilu svadba. Želim da se žrtvujem za ljubav, jer imam nadu i veru da će ovo posle rijalitija da uspe! Sebe vidim na trećem mestu, ako pričamo bez lažne skromnosti, onda zaslužujem i prvo mesto - ispričala je Miljana za početak.

Potom se Kulićeva dotakla i spekulacija da njen verenik i ona rade na bebi.

Foto: TvPink Printscreen

Tako ispada, nije da on hoće ili neće. Samo sam ga stavila na test, pa sam mu rekla da je test pozitivan. Htela sam da vidim baš tad kad je besan kako će da odreaguje, naravno da sam mu posle toga rekla da je test negativan. Sinoć sam se upiškila, jer sam sanjala neke strašne snove vezane za Željka. Ja bih volela to sa njim, da imamo dete, ali ne ovde. Ako moje dete ne prihvati, to je isto kao i mene da ne voli. Želim da radi, da vidim da je vredan, da se bori za svoju porodicu i na osnovu toga da vidim da li sebe vidim sa tim čovekom u budućnosti - izjasnila se Miljana.

Za kraj druženja sa Ognjenom, Miljana je prokomentarisala i Marka Miljkovića, sa kojim je, kako navodi zadrugarka, imala više sukoba od kada je ušao u vezu sa Lunom Đogani.

Od kako je sa Lunom on je toliko dobio m*da, jer je toliko skupio hrabrosti. Svađa se sa svima, ponižava žene, sušta suprotnost iz prve sezone "Zadruge". Vređa žene, to za mene muškarac nije. Dobio je krila za to što je sa njom (Lunom), pa hoće da pokaže koliko je voli, on sad govori kako su mu sve te devojke pre Lune bile put do nje. On više nije Marko Miljkoviš već Miško P*ško. Biće do kraja rijalitija, jer je Lunin dečko - završila je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TRESLA SE KABINA: Luna i Marko ponovo u VRELOJ AKCIJI pod tušem! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Zadruga 2

'