AKTUELNO

Emotivno povređen!

Kao i svake nedelje, Miki Đuričić uvek da detaljan pregled stanja o situacijama koje su se dešavale proteklih dana, te je on bio sledeći zadrugar koji je razgovarao sa voditeljem Ognjenom Amidžićem.

Mikijev sukob sa Suzanom Perović potresao je mnoge, a kako su poslednjih dana njihovi sukobi sve veći, pčelar iz Kupinova započeo je baš sa tom temom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TRESLA SE KABINA: Luna i Marko ponovo u VRELOJ AKCIJI pod tušem! (VIDEO)

Ja sam čovek koji u svakom rijalitiju živi život. Koliko god to vama čudno zvučalo, ja Suzanu razumem, jer se pogubila. Pušteni su klipovi, tu ti je već bilo jasno da ljudi znaju, ja sam to skrivao, pravili smo se da smo prijatelji, krio sam koliko god sam to mogao. Ja sam joj rekao da ako treba da se razdvojimo, ako ćemo imati problem, ako misliš da te neće razumeti porodica, ona meni na to kaže da ne može da ne priča sa mnom. Ja sam na svako pitanje gledalaca ublažio, jer zaista imam razumevanja za nju, ali na pitanja novinara gde smo se dogovorili da opet pomažem njoj i da ublažim situaciju, ona ustane na prvo pitanje i pop*ša se po meni. Ona je za najbolje ljude u "Zadruzi" izabrala mene, a onda navela Miljanu i Mariju Kulić, o kojima znam da nema lepo mišljenje. Ona meni kaže da treba da budem sa Zoricom Marković najbolji prijatelj, a žena ovde igra igru, maže i pravi spletke. Ona mene stavlja u isti koš sa njima, onda sa mnom nešto nije okej. Ja sam pre neko veče rekao da smo u vezi, a ona to nikad nije priznala. Ne mora meni da prizna, boli me uvo, ali lakše bi bilo ako ustane i kaže da me voli i porodica će je bolje razumeti. Mnogo je gore što ona ovo radi. Postalo mi je sve malo opterećujuće - ispričao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba da pričamo, jer naš razgovor će krenuti, a onda će ona nešto reći i ponovo će doći do sukoba. Ona ne može da odgovori na konkretna pitanja. Ja nemam ništa protiv da se ona druži ni sa kim ovde od zadrugara, ali nemoj onda meni da priča loše stvari. Ne brinite, neću se miriti sa njom - izjavio je Đuričić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'