AKTUELNO

Najviše ga zanimalo šta je pričala o njihovoj svadbi.

Tokom večeri, Miljana Kulić i njen verenik Lazar Čolić Zola su se osamili u njihovom ljubavnom gnezdu.

Lazara je pre svega zanimalo šta je Miljana pričala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem u večerašnjem intervjuu, te mu je Kulićeva ispričala do detalja sve, što je izazvalo nesuglasice među njima.

Foto: TvPink Printscreen

Pričali smo malo o tebi, o našem odnosu, o tvom i maminom odnosu. Pričala sam sve kako i jeste, za komentarisanje, da sam se promenila i odlučila da ću da te ispoštujem što se toga tiče. Da se nadam da ćeš i ti neke stvari promeniti zbog mene, pošto kruže priče ovde da si lenj. Pitao me je za Marka Miljkovića šta imam da kažem o njemu. Da si lenj - izjasnila se Miljana.
Bože, cura me blati! Hoćeš ja da počnem da pričam kakve kruže priče o tebi ovde? Kruže priče o tebi da si lopov. Šta ja sad treba da pričam i komentarišem sa Ognjenom da si ti lopov? Ti bi trebalo da pričaš lepo o meni. Kaži mi šta si rekla za svadbu - odbrusio joj je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je najavila uskoro svadbu sa Zolom, a njega je zanimalo šta je ona tačno rekla večeras u intervjuu.

Rekla sam, ako bude nastavio da ne pere gaće onda ništa. Šalim se, sve ono što pričam tebi i njima sam rekla. Rekla sam da sam se up*škila, to je normalno, sanjala sam ružne snove. Od straha sam se up*škila, nisam od sreće. Normalno je da sam rekla da će da bude svadba - ispričala je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ: TO MI JE DNO DNA, NE MOŽE NIŽE: Stanija ostala ZABEZEKNUTA kad joj je Mića istinu o Moskvi, Dragani i Adamu SASUO U LICE (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'